Help jouw klanten met het geven van webinars

Wist je dat het organiseren van een webinar al kan vanaf € 1.250,-?

Bereik meer met webinars

Als marketingbureau breng je via internet bedrijven of diensten onder de aandacht bij de doelgroepen van jouw klanten. Jij gaat vol voor jouw werk en de vindbaarheid op internet. Maar weet jij dat je veel meer mensen kunt bereiken dan je op dit moment doet?

Groot bereik tegen een aantrekkelijke prijs

Webinars zijn niet meer weg te denken uit de wereld van de marketeer. Er is geen betere manier om tegen een aantrekkelijke prijs een groot bereik te krijgen. Een webinar is als een echte ontmoeting met live interactie tussen jou en je kijkers. 

Verdien je expert-status én gunfactor

Met webinars verdien je de expert-status en de gunfactor. Je versterkt hiermee je online positie. Door live te gaan ben je heel authentiek en uniek aanwezig op het internet. Daardoor heeft het veel meer waarde dan een opgenomen video.

Van promotie tot het optimaliseren van de spin-off

Als compleet dienstverlener helpt B-yourC jouw bedrijf met het geven van webinars. Dankzij onze kennis van de nieuwste techniek produceren we de meest unieke webinars.

We verzorgen samen met jullie de campagne vooraf en het webinar zelf. En natuurlijk  helpen we ook met het optimaliseren van de spin-off na je uitzending.

Wij nemen jou het werk uit handen

Maar is dat niet veel werk? Nee hoor. Wij van B-yourC snappen dat jij al genoeg hebt aan jouw taken. Daarom regelen we alles voor je en nemen we al het werk uit handen. Dat doen we professioneel en zonder gedoe.

Goed voor je klant én voor jou!

Dat een webinar een goed idee is voor je klant, daar ben je inmiddels al van overtuigd. Maar wist je dat het ook goed voor jou is? Je help je klant verder én voor jou extra omzet en marge. 

Webinar vanaf € 1.250,-

Een professioneel webinar niet duur hoeft te zijn. Want vanaf € 1.250,- (excl. btw) kan je al beginnen.

Webinars voor marketingbureaus

Waarom B-yourC? 

Bij B-yourC helpen we jou om webinars te geven op een unieke manier. Denk bijvoorbeeld aan een webinar op locatie.

Want wat is jouw onderscheidend vermogen als je in precies
dezelfde studio staat als jouw concurrent?

Bij B-yourC gaan wij voor webinars in een originele setting met een special concept in een authentieke omgeving. We hebben verstand van marketing en snappen we wat de wensen van grote organisaties zijn.

Dankzij onze creativiteit kan dat ook voor een aantrekkelijke prijs.
Wist je dat het organiseren van een webinar al kan vanaf € 1.250,-?

Direct aan de slag?

Bel ons op 0183-201120 of stuur een e-mail naar [email protected].

Liever eerst proberen?


Gratis proefuitzending