Webi-Pro

Voor professionele webinars met meerdere camera's

Met de Webi-Pro kun je zeer professionele webinars geven. De Webi-Pro is onbeperkt uitbreidbaar, vaak combineren we meerdere Webi-Pro’s, zodat een complete studio ontstaat.

Het is gemakkelijk uitbreidbaar naar meerdere camera’s en microfoons, waardoor zeer gevarieerde webinars en talkshows gegeven kunnen worden.

De Webi-Pro kenmerkt zich door de zeer hoge beeldkwaliteit en ongekende mogelijkheden. Geschikt voor een vaste opstelling, maar door de wielen ook handig mee te nemen naar een andere plek in het gebouw.

Dus staan er drie Webi-Pro’s in je studio? Dan kun je er gerust één meenemen om op een andere plek een eenvoudig webinar te geven met één camera. En helemaal geschikt voor tele-conferencing, Skype gesprekken of het streamen van een congres of business event. Zo haal je veel meer uit deze investering

De Webi-Pro beschikt over professionele licht, zodat de deelnemers aan het webinar mooi in beeld komt.

De camera is een beweegbare camera uit de PTZ Optics serie. Dit zijn professionele broadcast camera’s met alle opties die je maar wenst.

Vooral de netwerkaansluiting en de mogelijkheid van het NDI-protocol maken deze camera’s zeer aantrekkelijk, omdat de camera overal in je netwerk kan worden gebruikt en bekeken.

De ideale webinarcamera voor de ondernemer die professionaliteit wil uitstralen!

Audio is heel belangrijk bij een webinar. Bij de Webi-Pro bieden we professionele draadloze microfoons aan. In combinatie met een bijpassend mengpaneel worden de microfoons tot in precisie gemixt, zodat de audio van jouw uitzending perfect is. Je kunt kiezen voor een headset of lapel-microfoon.

Wanneer je de Webi-Pro bij ons bestelt, komen wij deze kosteloos bij jou installeren. Daarnaast geven wij je direct een workshop over de werking. Zo heb je optimaal resultaat van jouw investering. Ook krijgt je een maand lang telefonisch support van ons, mocht je vragen hebben.

Wil je overleggen bij het samenstellen van de Webi-Pro? Bel of mail ons gerust. Je kunt ook gebruikmaken van de chatfunctie. We denken graag met je mee!

Neem contact met ons op!