Lees waarom wij B-yourC hebben opgericht. We zijn begonnen met het organiseren van webinars en uitgegroeid tot een complete dienstverlener om jou te helpen om je eigen bedrijf uit te zenden: Broadcast your Company!

Webinars & Live Video
Webinars, ooit vooral gebruikt in het universitair onderwijs. Al snel kwamen social media met (live) video en de smartphone was niet meer weg te denken. Live op Facebook, YouTube, webinarplatforms... het werd de gewoonste zaak van de wereld. Contentmarketing werd geboren en breed ingezet, in de commerciele wereld, maar ook non-profit. Live video als content, een fantastisch concept!

Live video blijkt een ijzersterke manier te zijn om jezelf onder de aandacht te brengen bij je doelgroep. Het staat vrijwel gelijk aan een fysieke ontmoeting, maar is vaak veel gemakkelijker en op grotere schaal te bereiken. Dat is de reden dat veel bedrijven en organisaties op dit moment zelf ‘uitgever’ worden. We produceren content, we zijn allemaal een beetje mediabedrijf aan het worden.

Hoe het begon... met webinars
Toen wij zelf met het organiseren van webinars begonnen, ontdekten we dat de techniek niet eenvoudig was. Als je veel en gemakkelijk ‘live wilt gaan’ dan moet daar een kant-en-klaar oplossing voor zijn. We begonnen met het ontwerpen en hebben de oplossing gevonden. De eerste klanten toonden interesse en schaften een Webi aan, dé kant-en-klare oplossing voor het geven van webinars. Zo ontstond een webshop: WebinarWinkel.nl

Training en advies
Apparatuur alleen is niet voldoende. Live gaan vergt namelijk vaardigheden. Zowel voor de mens voor de camera, als de mens achter de knoppen. Het is anders dan spreken voor een volle zaal en het is anders dan een video achteraf editten. Live video maken is een competentie die de komende jaren alleen maar belangrijker wordt. Daarom geven we ook trainingen. We leren je hoe je moet omgaan met de apparatuur en hoe je voor de camera je publiek bedient. En natuurlijk hoe jij jouw doelen bereikt.

Event streaming
Live gaan is ons ding. Een combinatie van techniek, marketing en presentatievormen. Daarom begonnen we ook met het live streamen van events. Steeds meer events worden live uitgezonden. Denk maar aan presentaties, congressen, trainingen en sport. Dankzij creativiteit en de nieuwste techniek kunnen we dit vaak veel voordeliger doen dan veel anderen in de branche. Bereikbaar voor iedereen: Broadcast your Company!

Image

Livestreaming van een basketbalwedstrijd in Dordrecht