Livestreaming voor evenementenbureau's

Ben je van plan om (live) video in te zetten? Dat is natuurlijk een goed idee!

Als evenementenbureau organiseer jij natuurlijk de mooiste evenementen. Jij gaat vol voor jouw werk en de beleving voor de gasten. Grote kans dat jij ook steeds vaker het verzoek krijgt om een live streaming te organiseren. Herkenbaar?

Live streamen wordt bij steeds meer events ingezet, zowel bij grote als kleine gebeurtenissen. Maar jij weet als geen ander dat het vaak veel extra werk is. Wij van B-yourC snappen dat jij al genoeg hebt aan jouw taken. Daarom regelen we alles voor je en nemen we al het werk uit handen.

Als compleet dienstverlener zorgt B-yourC ervoor dat jouw event live gaat. Dankzij onze kennis van de nieuwste techniek en onze creativiteit kan dat vrijwel in elke situatie. We hebben ons erin gespecialiseerd om bij de meest bijzondere en uitzonderlijke gelegenheden voor een professionele live stream te zorgen. Je kunt ons ook inzetten voor stage productions; het verzorgen van beeld en geluid.


Blending van de online en offline wereld

Steeds vaker wordt het bereik van een publieksevenement uitgebreid door een live stream te verzorgen. Helaas lukt het te vaak niet om de off- en online wereld écht met elkaar te verbinden. Daarom adviseren en trainen wij de event-presentatoren en denken wij graag op conceptueel niveau met je mee. Alles om de blending mogelijk te maken. Dankzij de nieuwe techniek kunnen we dit voor een aantrekkelijke prijs realiseren. Dat is voor jou ook een kans om het tegen een mooi tarief mee te verkopen aan je klant. In kader/los van bovenstaande tekst: Weet je dat je een event al kan livestreamen vanaf €1250,-? 


Waarom B-yourC?

B-yourC is een betrouwbare partner in de wereld van live streaming. We zijn creatief in het bedenken van oplossingen. Op deze manier kunnen we onze diensten voor een goede prijs
aanbieden. Ook helpen we je graag met het geven van trainingen en het meedenken inconcepten.
B-yourC verzorgt live streams voor congressen, beurzen, presentaties, lezingen, ceremonies, bruiloften en uitvaarten.