Onze inspiratie

Het onstaan van de Webi-Pro

Onze klanten komen uit alle sectoren en branches: profit, non-profit, onderwijs, zorg… Noem maar op.


Expert-status

Ze hebben vaak iets gemeenschappelijks: kennis willen delen. Zo doen ze dit voor marketing, door webinars te geven en daarmee hun product of dienst in de markt te zetten. Hiermee claim je de expert-status in jouw branche. Je wordt toonaangevend.


Webi-Pro

Het vlaggenschip van B-yourC is de Webi-Pro. Een handige tool voor professionele live video producties. Met deze all-in-one rijdende studio kun je zoveel video maken als je wilt. Webinars, live stream en ook opnames.

Ook voor interne communicatie wordt de Webi veel gebruikt, bijvoorbeeld als de CEO alle vestigingen van een onderneming tegelijk wil toespreken. Of voor trainingsdoeleinden: als een onderneming trainingen aanbiedt, zowel intern als extern (ook betaalde trainingen).


Compacte en mobiele oplossing

De inspiratie voor de Webi-Pro ontstond uit onze eigen behoefte. Ook wij gingen live video gebruiken voor onze onderneming. Maar elke dag veel apparatuur opbouwen ben je snel zat. En we hadden op dat moment niet de gelegenheid een volledige studio in te richten.

Daarom hebben we gewerkt aan een compacte en mobiele oplossing die je gemakkelijk tevoorschijn haalt en ook weer gemakkelijk opbergt. Nadat we enkele Webi’s bij klanten hadden afgeleverd, zijn we deze gaan doorontwikkelen naar de behoefte van de klant. En dat doen we nog steeds, elke dag.


Multi-camera studio

De Webi is compatible met alle webinar- en live stream platforms die er zijn, maar ook met bijvoorbeeld Skype en Appear.in. Je kunt hem dus gebruiken voor webinars en live streams, maar ook voor professionele video calls. Ook hebben we klanten die meerdere Webi’s hebben aangeschaft en deze combineren, waardoor er een multi-camera studio ontstaat. Hiermee maak je zeer professionele studio-uitzendingen.


Wil je meer weten over de mogelijkheden van de Webi? Kijk in de webshop van ons zusje webinarwinkel.nl

Image
Het vlaggenschip van B-yourC is de Webi-Pro. Een handige tool voor professionele live video producties
B-yourC